El Club Bàsquet Valls  manté la imbatibilitat a la Lliga EBA. En el matx de la tercera jornada de la competició, els de Víctor Neila van oblidar l’eliminació de la Lliga Catalana davant el Roser imposant-se a domicili amb l’Azulejos Moncayo per un ajustat 86 a 91.

PUBLICITAT

Els blancs-i-vermells van suar la samarreta per sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada. Tot i endur-se els dos primers períodes, la reacció ofensiva de l’equip aragonès va fer que se situessin vuit punts per sota.

A l’últim quart, però, l’empenta de l’equip va permetre que es tornessin a situar per davant i vèncer per cinc punts de diferència.

Després d’aquest partit, els de l’Alt Camp es mantenen segons del grup C-A amb tres victòries i cap derrota. El proper compromís serà dissabte, a les sis de la tarda, al pavelló Joana Ballart, contra l’Espanyol.

PUBLICITAT