L’Església Arxiprestal de Sant Joan a Valls amb el campanar més alt de Catalunya ha començat un llarg procés de restauració que ja es pot veure a simple vista per la gran bastida que el tapa des de fa més de 15 dies. Aquesta estructura privarà als campaners de Valls poder tocar de forma manual les campanes durant el pròxim any.

PUBLICITAT

Tot i això, les campanes s’engegaran de forma automàtica els dies de festa grossa a Valls, i per la Fira de Santa Úrsula també.

El primer toc serà el de vigília que es farà el dissabte 21 a les dotze del migdia amb la sortida dels quatre gegants de la Ciutat i l’aviada de morterets per part de les Úrsules. Aquest moment és el que anuncia a tots els vallencs i vallenques que l’endemà és el dia gran.

Diumenge 22, es farà el toc d’ofici i d’entrada a ofici a dos quarts d’onze del matí, per anunciar l’ofici solemne en honor a la copatrona de Valls.

PUBLICITAT