L’Espai Jove de Valls ofereix acompanyament i inserció laboral a joves amb patiment emocional i/o problemàtiques de salut mental lleu a través del programa Ocell de Foc del Tarragonès i l’Alt Camp.

PUBLICITAT

El projecte Ocell de Foc, promogut per la Direcció d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives busca impulsar iniciatives de suport emocional, formatives i laborals per als i les joves, en el marc de l’economia social. La xarxa està formada per 22 nuclis,  més de 300 entitats i té l’objectiu d’atendre 40.000 joves d’entre 16 i 30 anys.

Els i les tècniques del programa Ocell de Foc TAC estaran disponibles a l’Espai Jove de Valls els dilluns en horari de 10h  a 12h i de 16h a 18h, així com al telèfon 695290610, als correus electrònics altcamp@ocelldefoctac.org i a l’Oficina Jove Tarragona (tarragones@ocelldefoctac.org  (dimarts i dijous de 16.30 a 19 h). 

PUBLICITAT