Els Amics de la Música de Valls i les Joventuts Musicals de l’Alt Camp estrenen la temporada de concerts 2023-2024 amb ‘Hôtel Favart. Soiré autour de Gomis’. Tindrà lloc aquest dijous 19 d’octubre al Teatre Principal de Valls, a partir de les vuit del vespre.

PUBLICITAT

El concert vol ser una aproximació al recorregut vital del compositor valencià Josep Melcior Gomis. També inclou cançons de Rossini, García o Carulli, així com peces amb percussió obligada incloses en reculls francesos o anglesos.

El concert estarà interpretat per la mezzosoprano Adriana Mayer, Ruben Parejo a la guitarra romàntica, el percussionista de Vallmoll, Pere Olivé i Carles Budó al pianoforte. Una bona oportunitat per descobrir aquest instrument que va ser la transició entre els clavicèmbals i els pianos actuals.

El concert aborda una part molt considerable del corpus de cançons líriques del compositor, especialment les compostes per a veu sola amb acompanyament, a més de dos duets. Es duu a terme amb instruments històrics, acostant-se així a les sonoritats de la seva època.

PUBLICITAT