Arriba el cap de setmana fort de Santa Úrsula, i com no pot ser d’una altra manera gaudirem del clàssic derbi entre la Vella i la Joves serà el punt àlgid que clourà la fira. Però també anirà acompanyat d’altres actes a destacar, com la inauguració oficial del Museu Casteller de Catalunya que comptarà amb la presència de les 103 colles castelleres o l’onzena edició del Simposi Casteller el dia anterior. 

PUBLICITAT

No obstant això, els castells no seran els únics protagonistes. Avui divendres es viurà la 23a Mostra de Bestiari Escolar i Infantil que sortirà de tres punts de Valls (passejos dels Caputxins, de l’Estació i del Portal Nou) per agrupar-se al Pati per a les ballades conjuntes i comptarà amb l’alumnat de tots els centres educatius de la ciutat. La trobada finalitzarà amb l’enfaixada de l’escultura «El Casteller» de Josep Busquets amb els caps de colla dels Xiquets de Valls i l’acompanyament musical de Bufalodre. 

El divendres 20 també hi haurà la fira d’atraccions de Santa Úrsula, a l’esplanada del Fornàs, que estarà oberta tot el cap de setmana. A més, d’11:00 h a 13:00 h i de 17:00 h a 18:00 h, s’apagarà la música de les atraccions per afavorir el benestar d’infants i persones amb autisme i hipersensibilitat sensorial.

PUBLICITAT