Ens acostem al clímax final de la temporada castellera vallenca que, com no pot ser d’una altra manera, culminarà amb l’actuació d’aquest diumenge 22 d’octubre a la plaça del Blat per la Fira de Santa Úrsula. La Joves i la Vella es veuran per últim cop les cares en aquest 2023 i s’espera que ambdúes vagin a màxims i tractin de descarregar els 10 pisos.

PUBLICITAT

S’espera que les dues colles obrin l’actuació amb el 4de9 sense folre i, per part dels de la camisa vermella, tenen en cartera el 2de8 sense folre, el 5de9 amb folre i el pilar de 8 amb folre i manilles, mentre que, els rosats disposen del 2de8 sense folre, el 4de9 amb folre i el pilar i el pilar de 8 amb folre i manilles.

A la vegada, se sap que en els darrers assajos els del carrer d’en Gassó han estat fent proves del 3de10 amb folre i manilles i els del Portal Nou el 4de10 amb folre i manilles. La diada es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT