El dia després de Santa Úrsula. Els Xiquets de Valls van oferir un recital de castells de gamma extra en la mare de totes les diades amb els desfolrats com a destacats.

PUBLICITAT

A la plaça del Blat de Valls, diumenge al migdia, es van veure fins a vuit construccions superiors al 3de9 amb folre en l’actuació que tradicionalment tanca el calendari casteller de les agrupacions de la capital de l’Alt Camp. Tant la Colla Joves com la Colla Vella van descarregar el 4 de 9 sense folre i van carregar el 2 de 8 sense folre. No se’n van sortir, però, amb els deu pisos. Els vermells van desmuntar fins a dues ocasions el 3 de 10 amb folre i manilles. Pel que fa els rosats van fer llenya amb el 4 de 10 dues vegades.

La Joves va completar la diada amb el 5 de 9 amb folre i l’espadat de 8, signant la millor actuació del seu historial, mentre que la Vella va acabar-la amb el 4de9 amb folre i el pilar i l’espadat de 8.

L’últim compromís del 2023 de les dues colles vallenques serà el proper diumenge 5 de novembre a la Fira Agropecuària de Vila-rodona.

PUBLICITAT