La Unió Esportiva Valls segueix tenint el Vilar com a fortí a la Lliga Elit. Els blancs-i-vermells es van imposar per la mínima davant el Vic, un dels rivals directes de la part alta de la classificació.

PUBLICITAT

L’alegria de la Santa Úrsula castellera vallenca va tenir continuïtat a la tarda en l’aspecte futbolístic. En partit corresponent a la jornada 6 , la Unió Esportiva Valls va vèncer per 1 a 0 contra el conjunt de la capital d’Osona i tornar a situar-se en posicions de play off d’ascens a 3a RFEF.

L’únic gol del partit va arribar al minut 15 de la primera part amb una jugada de córner que va aprofitar Òscar Torre per empalmar-la de volea.

Tot i l’expulsió de Riki d’Antonio a deu minuts del final després de veure la segona targeta groga, el conjunt de la capital de l’Alt Camp va saber retenir els tres punts a partir d’un bon treball en defensa.

Al final del partit, el tècnic, Manel Cazorla, va referir-se a l’exigència del rival.

Un cop haver arribat als 10 punts, la UE Valls ja pensa en el proper enfrontament previst per diumenge, a les dotze del migdia, al camp del Can Vidalet, equip que juntament amb l’Europa B encara no sap el que és perdre a la màxima categoria del futbol català.

PUBLICITAT