A Valls, després de la gran diada castellera de Santa Úrsula del migdia, la tarda de diumenge es va reservar per la inauguració oficial del Museu Casteller de Catalunya.

PUBLICITAT

Hi van prendre part el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès,  la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Rubén Gaón.

L’acte a la plaça del Blat, que va ser conduït per Letícia Dolera, va comptar amb la participació de 80 colles castelleres i dels gegants de la Ciutat. També hi va haver l’actuació de la Muixeranga d’Algemesí i la presentació de l’espectacle de dansa vertical “Fargar”.

A més, el reconegut pastisser Christian Escribà va preparar una sorpresa final junt amb els obradors vallencs Cal Cesc i Dolça Fantasia.

La inauguració del Museu Casteller de Catalunya va posar punt i final a la Fira de Santa Úrsula que, més enllà dels aspectes castellers, ha comptat amb diverses propostes relacionades amb la cultura popular.

PUBLICITAT