Música, cerveses artesanes i gastronomia compartiran protagonisme aquest dissabte a Valls amb els Tastets de Santa Úrsula.

PUBLICITAT

Es tracta d’una iniciativa que acomiadarà els actes centrals de la Fira de Santa Úrsula amb un esdeveniment al voltant de la cervesa artesana, la gastronomia i la música swing. Tindrà lloc entre les 12 del migdia i les 12 de la nit a la zona del Portal Nou i la Muralla de Sant Antoni, aprofitant l’espai creat amb la recent recuperació de l’antiga muralla medieval.

La regidora de Comerç, Rocío Martínez, ha destacat que els Tastets de Santa Úrsula pretenen dinamitzar l’activitat comercial i lúdica del Centre Històric.

Hi haurà estands de quatre productors de cervesa del territori, un de vermut i quatre més de restauració. En la vessant musical, hi prendran part el Loren, l’Escola de Ball Bàsic d’Alcover i el grup Men in Swing.

PUBLICITAT