Valls celebrarà els dies 28 i 29 d’octubre l’onzena edició de l’Exposició Canina Internacional i Nacional en què hi participaran gairebé 600 gossos de 150 races diferents.

PUBLICITAT

Les persones que visitin la mostra a la Sala Kursaal podran accedir de 10 del matí a 6 de la tarda de forma gratuïta. Una de les novetats d’enguany és la presència d’establiments locals veterinaris o especialitzats en la cura d’animals, l’activitat d’un pinta cares i un concurs de disfresses amb motiu de Halloween.

Tot i els canvis de normativa que s’han imposat en el món dels gossos en els darrers temps, el president de l’Associació Canina Unió Cinòfila de Catalunya, Juan Carlos Rosas, ha destacat el bon impacte que tindrà la present edició.

Com a esdeveniments annexos a l’exposició internacional, el dissabte a la tarda s’organitzarà una Monogràfica Nacional del Club Espanyol de Terriers que comptarà amb uns 90 gossos i el diumenge al matí, una Monogràfica del Club Gos d’Atura Català, amb uns 20 exemplars.

PUBLICITAT