ImpulsCatSud Regió del Coneixement i la Cambra de Comerç de Valls han organitzat aquest dimarts una Taula d’Experts sobre ordenació del territori. 

PUBLICITAT

Sota el títol ‘Ordenació del Territori: un factor de desenvolupament econòmic i social’, una dotzena d’experts han reflexionat sobre la necessitat de comptar amb una millor articulació territorial per tal de donar solucions a necessitats transversals com la mobilitat, la gestió dels residus, l’energia o, també, la captació d’inversions i l’impuls de l’economia.

 Aquesta és la cinquena Taula d’Experts que ImpulsCatSud organitza aquest 2023, després de les que es van centrar en l’energia, el talent, la mobilitat i la salut. L’objectiu d’aquestes jornades és promoure el debat sobre els grans temes de la Regió CatSud, comptant amb experts de reconeguda solvència per extreure’n conclusions i recomanacions sobre com podem millorar la competitivitat del territori.

PUBLICITAT