Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 25 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que ImpulsCatSud i la Cambra de Comerç de Valls van organitzar aquest dimarts una Taula d’Experts sobre ordenació del territori.

Una dotzena d’experts van reflexionar sobre com millorar l’articulació i col·laboració territorial de cara a trobar solucions als reptes comuns de les comarques tarragonines.

Aquesta és la cinquena Taula d’Experts que ImpulsCatSud organitza aquest 2023, després de les que es van centrar en l’energia, el talent, la mobilitat i la salut. L’objectiu d’aquestes jornades és promoure el debat sobre els grans temes de la Regió CatSud, comptant amb experts de reconeguda solvència per extreure’n conclusions i recomanacions sobre com podem millorar la competitivitat del territori.

Torn per exposar les propostes culturals del cap de setmana. En primer lloc, aquest divendres 27 d’octubre, a partir de dos quarts de sis de la tarda, des de la plaça del Carme, tindrà lloc el projecte “Històries de Terror” a l’Espai Jove. Es tracta d’una activitat que organitza VallsJove i el Grup del Teatre Principal que pretén ser un passatge del terror inspirat en històries i llegendes vallenques.

De cara a dissabte, de dotze del migdia a dotze de la nit, el Portal Nou i la Muralla de Sant Antoni acolliran la proposta musical i gastronòmica “Tastets de Santa Úrsula” amb la voluntat d’apropar la cultura de la cervesa artesana, la gastronomia i la música swing.

Pels amants dels gossos, dissabte i diumenge, de deu del matí a sis de la tarda, s’ha programat a la Sala Kursaal una nova edició de l’Exposició Canina Internacional i Nacional. Una de les novetats d’enguany serà la presència d’establiments de Valls del sector. També hi haurà un pinta cares i un concurs de disfresses amb motiu de Halloween.

I en esports, nova desfeta del Club Bàsquet Valls DIC a la Copa Catalunya femenina. Les noies d’Albert del Rey van caure al Pavelló Joana Ballart, dissabte a la tarda, per 29 a 43 i se situen penúltimes a la classificació després d’encadenar quatre derrotes consecutives.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT