El Club Bàsquet Valls perd davant el filial de la Joventut Badalona en un ajustat marcador final de 77-72 a la cinquena jornada de lliga EBA i en camp contrari. Aquesta és la primera derrota dels blancs i vermells que els fa perdre el colideratge en la general.

L’inici del partit va ser positiu pels de l’Alt Camp, arrencant amb un 2-9 al primer quart que va acabar sent un ajustat, però a favor, 23-24. No obstant això, els de Victor Neila van continuar mantenint-se per davant tant del segon com del tercer quart, mentre que l’equip badaloní es mantenia a poca distància en el marcador. Va ser en l’últim quart que la Penya va apretar l’accelerador, mentre que als vallencs se’ls hi complicava i passaven del 48-55 al 77-72 final.

Una derrota que deixa al Club Bàsquet Valls en un triple empat en la segona posició del grup C amb el Gaudí Mollet i el Cuartos Huerva a 4 victòries i 1 derrota. El proper partit serà al Joana Ballart contra l’Igualada el dissabte 4 d’octubre a partir de les 18:15 h.