Torna el Festival Guant, el festival de titelles de Valls, en la seva 19a edició. Aquest es portarà a terme entre el 16 i el 19 de novembre que, tot i que comptarà amb la ciutat de Valls com epicentre, també oferirà actuacions a Alcover, Tarragona, el Morell i Miami Platja.

PUBLICITAT

En aquesta participaran un total de set companyies de diferents disciplines artístiques i amb espectacles per a tots els públics. El director del festival, Eudald Farré, destaca les múltiples propostes de companyies com les Pinyes, la Dona calba, el Centre de Titelles de Lleida, entre d’altres. A més, un cop més el Guant serà solidari.

En el cas de la resta de municipis, els espectacles que viatjaran seran “La caseta de xocolata” de Teatro Los Claveles i “El Somni” de la companyia Mercè Framis. Les entrades pels espectacles a Valls es poden comprar a través del portal web municipal www.valls.cat o a les taquilles del Teatre Principal.

PUBLICITAT