Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 30 d’octubre

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest dilluns, a partir de les 17 hores, hi ha convocada la sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Valls del mes d’octubre.

El ple, que serà retransmès en directe per Ràdio Ciutat de Valls,  nomenarà els membres del patronat de la Fundació Vilaniu per a l’atenció a la dependència i els representants de l’Associació Xarxa de Municipis de l’Economia Social i Solidària.

Es tractaran els punts d’adhesió al pacte d’alcaldies per al clima i l’energia, modificació del pressupost del Museu de Valls i les ordenances fiscals de servei d’escoles bressol i Taxa d’ocupació a la via pública.

A l’apartat de mocions, el PSC en presentarà una de millora del servei del bus urbà a Valls. Pel que fa ERC i Junts i la CUP n’han registrat una respectivament sobre el conflicte bèl·lic entre Israel i Palestina.

Bones notícies a la tercera edició del Festival de Cinema Castells que s’ha celebrat del 26 al 28 d’octubre a Vilafranca del Penedès. El curtmetratge “En (recordar), dirigit per les vallenques Marta Arjona i Maite Blasco s’han endut el Premi a la Millor Pel·lícula en la categoria Secció Oficial Documentals a Competició.

El regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Andreu Gassó, va anar a l’entrega del premi en representació de l’Ajuntament de Valls.

El palmarès del Festival de Cinema Castells es va completar amb Sempre amunt! La represa, de Jordi Escofet, produït per Punt TV i una Menció especial del Jurat amb Castells, de Blanca Camell, produït per Barberousse Films i Volta

D’altra banda, la Secció Oficial Promocionals a Competició va ser per 25 anys sense local, dels Castellers de Badalona i Sant Magí i l’encant de les Cols, dels Xiquets de Tarragona.

En esports, a la quarta sí ha estat la vençuda. La Unió Esportiva Valls va aconseguir diumenge el primer triomf a domicili de la temporada a Lliga Elit. I no ho va fer en qualsevol camp, ja que va guanyar al Can Vidalet (1-2), equip que encara no coneixia la derrota.

Els gols de Sergi Folch i Sergi Gómez van remuntar la diana inicial dels locals per situar els blancs-i-vermells quarts a la classificació. Els de Manel Cazorla acaben així amb el deure pendent de fer un pas endavant lluny del Vilar.

I a la Lliga EBA de bàsquet, el Club Bàsquet Valls va encaixar dissabte la primera derrota de la temporada a la pista del Joventut de Badalona B (77-72). Després d’aquesta desfeta, els de Víctor Neila ocupen el tercer lloc de la competició amb el mateix nombre de victòries i derrotes que el Mollet, el segon classificat.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT