Aquest dilluns, a partir de les 17 hores, hi ha convocada la sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Valls del mes d’octubre.

PUBLICITAT

El ple, que serà retransmès en directe per Ràdio Ciutat de Valls,  nomenarà els membres del patronat de la Fundació Vilaniu per a l’atenció a la dependència i els representants de l’Associació Xarxa de Municipis de l’Economia Social i Solidària.

Es tractaran els punts d’adhesió al pacte d’alcaldies per al clima i l’energia, modificació del pressupost del Museu de Valls i les ordenances fiscals de servei d’escoles bressol i Taxa d’ocupació a la via pública.

A l’apartat de mocions, el PSC en presentarà una de millora del servei del bus urbà a Valls. Pel que fa ERC i Junts i la CUP n’han registrat una respectivament sobre el conflicte bèl·lic entre Israel i Palestina.

PUBLICITAT