A la quarta sí ha estat la vençuda. La Unió Esportiva Valls va aconseguir diumenge el primer triomf fora de casa de la temporada a la Lliga Elit. I no ho va fer en qualsevol camp, ja que va guanyar al Can Vidalet (1-2), equip que fins al moment no coneixia la derrota.

PUBLICITAT

Els gols de Sergi Folch i Sergi Gómez a la segona part van remuntar la diana inicial dels locals per situar els blancs-i-vermells quarts a la classificació. Al final del partit, el tècnic, Manel Cazorla,  va posar en valor la suma dels tres punts en un dels estadis més complicats de la categoria.

Un cop guanyat el partit davant el Can Vidalet, el conjunt de la capital de l’Alt Camp acaba així amb el deure pendent de fer un pas endavant lluny del Vilar. El proper compromís serà diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, a casa, contra l’Atlètic Lleida, equip de la part alta de la classificació.

PUBLICITAT