Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 31 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que torna el Festival Guant, el festival de titelles de Valls, en la seva 19a edició. Aquest es portarà a terme entre el 16 i el 19 de novembre que, tot i que comptarà amb la ciutat de Valls com epicentre, també oferirà actuacions a Alcover, Tarragona, el Morell i Miami Platja.

En aquesta participaran un total de set companyies de diferents disciplines artístiques i amb espectacles per a tots els públics. El director del festival, Eudald Farré, destaca les múltiples propostes de companyies com les Pinyes, la Dona calba, el Centre de Titelles de Lleida, entre d’altres. A més, un cop més el Guant serà solidari.

En el cas de la resta de municipis, els espectacles que viatjaran seran “La caseta de xocolata” de Teatro Los Claveles i “El Somni” de la companyia Mercè Framis. Les entrades pels espectacles a Valls es poden comprar a través del portal web municipal www.valls.cat o a les taquilles del Teatre Principal.

Valls ha participat un any més a la Fira d’Andorra la Vella que, en la seva 44a edició, ha rebut més de 70.000 visitants durant tot el cap de setmana. Entre divendres i diumenge, l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme de Valls va instal·lar seu estand promocionar els atractius de la ciutat, entre els quals les rutes turístiques guiades sobre el patrimoni i tradicions de la ciutat, la temporada de calçotades i també, d’una manera destacada, el nou Museu Casteller de Catalunya.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Valls, Joan Ibarra, va participar en els actes d’obertura de la Fira i va donar la benvinguda a l’estand de la capital de l’Alt Camp al consols Major i Menor del Comú d’Andorra la Vella, David Astriè i Miquel Canturri respectivament, i al Síndic d’Andorra, Carles Ensenyat, entre altres autoritats.

Fa molts anys que Valls està representada en aquest esdeveniment firal, fruit dels més de cinquanta anys d’agermanament entre les dues ciutats.

En l’àmbit de Comerç, us recordem que amb motiu de la Festivitat de Tots Sants, aquest proper 1 de novembre, el mercat de la roba i el de la fruita i la verdura tenen lloc aquest dimarts.

El mercat de la roba només s’ubicarà a la plaça del Pati i a dins de la plaça del Quarter.

I en esports, fem un cop d’ull als resultats del grup 17 de la Tercera Catalana de futbol d’aquest cap de setmana. L’Atlètic de Valls i el Vallmoll empataven a 0, dissabte a la tarda, a El Vilar, mentre que el filial de la Unió Esportiva Valls s’imposava per “in extremis” per 2 a 3 al camp del Torredembarra.

El novembre començarà amb força per als dos equips de la ciutat. I és que dissabte, a un quart de set de la tarda, ambdós es veuran les cares en el primer dels dos derbis que disputaran aquesta temporada.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins dijous. Us desitgem una bona Castanyada i una feliç diada de Tots Sants.

PUBLICITAT