Valls ha participat un any més a la Fira d’Andorra la Vella que, en la seva 44a edició, ha rebut més de 70.000 visitants durant tot el cap de setmana. Entre divendres i diumenge, l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme de Valls va instal·lar el seu estand per promocionar els atractius de la ciutat, entre els quals les rutes turístiques guiades sobre el patrimoni i tradicions de la ciutat, la temporada de calçotades i també, d’una manera destacada, el nou Museu Casteller de Catalunya.

PUBLICITAT

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Valls, Joan Ibarra, va participar en els actes d’obertura de la Fira i va donar la benvinguda a l’estand de la capital de l’Alt Camp al consols Major i Menor del Comú d’Andorra la Vella, David Astriè i Miquel Canturri respectivament, i al Síndic d’Andorra, Carles Ensenyat, entre altres autoritats.

Fa molts anys que la capital de l’Alt Camp està representada en aquest esdeveniment firal, fruit dels més de cinquanta anys d’agermanament entre les dues ciutats.

PUBLICITAT