Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 7 de novembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos la preestrena de la pel·lícula documental dedicada al vallenc Robert Gerhard.

La pel·lícula documental ‘Revolutionary Quartet. L’enigma Gerhard’, dirigit per Xavier Bosch i Josep Badell, es preestrenarà dijous 9 de novembre a les 18:30h a l’Auditori Diputació. Serà la primera i única vegada que es podrà veure a la demarcació de Tarragona, abans de l’estrena, prevista per al 23 de novembre a TV3. El documental, produït per Trementina Produccions i coproduït amb TV3, ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

El documental rescata de l’oblit la figura de Robert Gerhard, el compositor vallenc que va fer evolucionar la música des de la clàssica fins a l’electrònica. El Quartet Gerhard, el quartet de corda de prestigi internacional que porta el nom del compositor, serveix de narrador de la història d’aquest explorador, injustament desconegut.

En l’àmbit de la lectura, La Biblioteca Carles Cardó ha organitzat una nova sessió del cicle «El conte dels dijous» pel dia 9 de novembre a les 17:30 hores. En aquesta ocasió el protagonista serà en Rovelló, el gosset català més popular de tots els temps: petit, menudet, a qui li agrada jugar i caçar, i que té moltes amistats.

Albert Estengre serà l’encarregat de narrar la història «On és en Rovelló?» que explica les peripècies del conegut quisso creat per l’escriptor Josep Vallverdú, qui amb l’obra «Rovelló» va guanyar el premi més prestigiós de la literatura infantil en català, el Premi Josep M. Folch i Torres.

Les persones que hi assisteixin podran veure el gos en directe, perquè a la sessió de contes hi haurà el titella d’en Rovelló, que es passejarà per la sala entremig del públic. El narrador, per explicar bé els contes, interactuarà amb el gosset i al final, si els nens i nenes ho volen, es podran fotografiar amb ell.

Pels amants del teatre us anunciem que aquest dissabte 11 de novembre, a partir de les vuit del vespre, al Centre Cultural Municipal podran gaudir de l’obra Ricardo III de la companyia Atalaya.

Es tracta de la primera tragèdia i un dels grans èxits de Shakespeare des de la seva estrena, convertint-se en una de les seves obres més representades. Encara hi ha entrades disponibles a la pàgina web de Codetickets de l’Ajuntament de Valls. Afanyeu-vos!!!

I en esports, el derbi local de futbol de la ciutat del grup 17 de 3a Catalana entre la UE Valls B  i l’Atlètic de Valls ja té guanyador. El partit, jugat dissabte a la tarda a l’estadi del Vilar, se’l va endur l’Atlètic per 0-3. Després d’aquesta jornada, els blaus ocupen la quarta posició de la taula classificatòria amb 17 punts, mentre que els blancs-i-vermells baixen fins a la desena posició amb 10 punts.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT