La pel·lícula documental ‘Revolutionary Quartet. L’enigma Gerhard’, dirigit per Xavier Bosch i Josep Badell, es preestrenarà dijous 9 de novembre a les 18:30h a l’Auditori de la Diputació de Tarragona.

PUBLICITAT

Serà la primera i única vegada que es podrà veure a la demarcació de Tarragona, abans de l’estrena, prevista per al 23 de novembre a TV3. El documental, produït per Trementina Produccions i coproduït amb TV3, ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

El documental rescata de l’oblit la figura de Robert Gerhard, el compositor vallenc que va fer evolucionar la música des de la clàssica fins a l’electrònica. El Quartet Gerhard, el quartet de corda de prestigi internacional que porta el nom del compositor, serveix de narrador de la història d’aquest explorador, injustament desconegut.

PUBLICITAT