Satisfacció a Valls per l’inici de les obres de restauració i condicionament de l’espai de les termes de la Vil·la Romana del Vilar, impulsades per l’Ajuntament i l’Institut d’Estudis Vallencs.

PUBLICITAT

L’arqueòloga  local  Judit Ciurana i EOS Arqueologia s’han posat al capdavant del projecte.  Des de la capital de l’Alt Camp feia temps que es treballava per consolidar aquestes importants restes, sobretot per crear un element explicatiu que ajudés a contextualitzar-les i a posar-les en valor i, alhora, a respectar com cal el ric patrimoni arqueològic vallenc.

El passat mes de febrer es van commemorar els cent anys de les primeres excavacions al jaciment ibèric del Vilar per part de l’Institut d’Estudis Catalans. La pretensió va ser recuperar la memòria de les primeres excavacions i explorar les possibilitats de les darreres intervencions amb l’organització d’una sèrie d’activitats.

PUBLICITAT