Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 10 de novembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que l’Ajuntament de Valls ha aprovat el plec de clàusules que ha de regir el procediment per a la contractació de la primera fase de millora de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals Urbanes.

El projecte, dotat en més de 800.000 euros finançats per l’Agència Catalana de l’Aigua, té l’objectiu de modernitzar l’equipament i adaptar-lo als requisits que marca la normativa europea.

Les obres es basaran en la substitució d’un quadre elèctric; de tres bombes d’impulsió i instal·lació de variadors de freqüència i de la bateria de condensadors. També es millorarà el sistema de detecció i extinció d’incendis i pavimentació del terra de l’edifici.

El termini d’execució de les obres és de 5 mesos.

D’altra banda, el consistori i l’Agència Catalana de l’Aigua treballen perquè durant el 2024 es pugui començar a efectuar la retirada dels col·lectors als Torrents de Valls.

L’Espai Jove acull aquest divendres, a partir de les 18 hores, una activitat emmarcada a la Setmana de la Ciència, on es dissenyarà l’aerodinàmica d’un cotxe a competició i també es muntarà un túnel de vent cassolà.

Es tracta d’una activitat gratuïta adreçada a joves de 16 a 29 anys.  Les inscripcions es poden tramitar online a la pàgina web de l’Ajuntament de Valls.

I aquest divendres, a les 19.30 hores,  la Sala de Plens del consistori serà l’escenari de l’acte de cloenda dels programes de beques de Mobilitat Internacional 2022-2023 a estudiants de Valls i l’Alt Camp que promou la Fundació Ciutat de Valls.

L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré; el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Pallarès; el president del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Mateu Montserrat; i el vicepresident de la Fundació Ciutat de Valls, Jordi París.

I en esports, a la Lliga EBA de bàsquet el Club Bàsquet Valls visita aquest dissabte, a partir de les 18.10 hores, la pista del Sol Gironès Bisbal Bàsquet, líder del grup C-A i que es manté invicte. Després de guanyar la setmana passada al Joana Ballart a l’Igualada, els de Víctor Neila pretenen sorprendre davant d’un dels equips més en forma de la categoria.

Pel que fa diumenge, a partir de les 12 hores i en directe per Ràdio Ciutat de Valls, la Unió Esportiva Valls visita un dels estadis històrics del futbol català, Vilatenim per enfrontar-se al Figueres. Els de Manel Cazorla tenen l’objectiu d’encadenar la quarta victòria consecutiva contra un rival que ha anat de menys a més en aquest començament de la Lliga Elit.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un molt bon cap de setmana.

PUBLICITAT