La segona edició del “Valls Història Viva” que s’ha viscut aquest cap de setmana en diferents punts del Centre Històric ha tingut una molt bona acollida. Els passis previstos per dissabte i diumenge han exhaurit totes les entrades disponibles.

PUBLICITAT

L’activitat impulsada des del Centre Cívic ha donat a conèixer la Guerra Civil a Valls i el paper que hi van jugar les dones a través d’una recreació teatral mostrant alguns capítols sobre el que va succeir a la ciutat. La historiadora local, Aïda Sánchez, que ha participat activament en la recerca històrica, destaca la vessant feminista del projecte.

La iniciativa, que encara es desconeix quan es tornarà a organitzar, va néixer el 2021 amb la voluntat de recordar les diferents revoltes succeïdes a Valls al llarg de diferents períodes històrics.

PUBLICITAT