La Fundació Ciutat de Valls impulsa i dona suport econòmic un any més a les i els estudiants de Valls i l’Alt Camp que amplien la seva formació amb estudis a l’estranger amb les Beques Europa.

PUBLICITAT

L’acte de lliurament de les Beques, celebrat aquest divendres al saló de plens del consistori, va comptar amb l’alcaldessa, Dolors Farré; el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Pallarès i el vicepresident de la Fundació Ciutat de Valls, Jordi París.

En aquesta vintena edició s’han convocat 16 beques amb un import mensual de 150 euros mentre duri l’estada a la universitat estrangera, amb la limitació d’un màxim de 6 mesos per estudiant. Els becats començaran a rebre els primers pagaments, corresponents a la meitat del total de la beca concedida, un cop s’hagin incorporat a l’estada.

PUBLICITAT