Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 13 de novembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos l’èxit de la segona edició del Valls Història Viva que s’ha viscut aquest cap de setmana en diferents punts del Centre Històric. Tant dissabte i diumenge s’han exhaurit totes les entrades. L’activitat impulsada des del Centre Cívic ha donat a conèixer la Guerra Civil a Valls i el paper que hi van jugar les dones a través d’una recreació teatral mostrant alguns capítols sobre el que va succeir a la ciutat.

En l’àmbit d’universitats, la Fundació Ciutat de Valls impulsa i dona suport econòmic a les i els estudiants de Valls i l’Alt Camp que amplien la seva formació amb estudis a l’estranger.

L’acte de lliurament de les Beques Europa, celebrat aquest divendres al saló de plens del consistori, va comptar amb l’alcaldessa, Dolors Farré; el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Pallarès i el vicepresident de la Fundació Ciutat de Valls, Jordi París.

En aquesta vintena edició s’han convocat 16 beques amb un import mensual de 150 euros mentre duri l’estada a la universitat estrangera, amb la limitació d’un màxim de 6 mesos per estudiant. Els becats començaran a rebre els primers pagaments, corresponents a la meitat del total de la beca concedida, un cop s’hagin incorporat a l’estada.

Temps per als esports. A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls va perdre per 2 gols a 0 al camp del Figueres i trenca així la brillant dinàmica de tres victòries consecutives amb la qual arribava al xoc. Un gol en el tram inicial i un altre en la recta final va impedir als de l’Alt Camp tenir opcions de sumar alguna cosa positiva. Tot i la derrota, els de Manel Cazorla es mantenen a la part alta, com a tercers classificats i la setmana vinent tornaran al Vilar, on ho han guanyat tot, per rebre a l’Horta.

Tampoc hi hagut bones notícies en bàsquet. A la Lliga EBA, el Club Bàsquet Valls va perdre dissabte a la pista del Sol Gironès Bisbal Bàsquet per 73 a 59. Els de Víctor Neila acaben la jornada en tercera posició de la classificació amb 5 victòries i 3 derrotes. El proper enfrontament serà dissabte, a les 18 hores, al pavelló Joana Ballart, davant el Cuarte de Huerva, quart classificat amb el mateix nombre victòries i derrotes que els blancs-i-vermells.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT