El Grup del Teatre Principal fa mesos que treballa en els preparatius d’una nova edició dels Pastorets Principals de Valls. Una edició que ve carregada de novetats i moltes sorpreses per tal de revalidar-se, un any més, com el gran clàssic teatral més esperat i aclamat de les festes vallenques.

El GTP, que va iniciar els assajos dels Pastorets la setmana passada, aposta per actualitzar la posada en escena, consolidant els elements icònics de l’espectacle però renovant els aspectes tècnics per tal d’enriquir l’espectacle i mantenir el segell propi del saber fer del grup.

La tradició i les pinzellades d’actualitat tornen a anar de la mà en aquests Pastorets tant genuïns que narren les peripècies del Fredolic i en Garrafó i les respectives parelles, Sulina i Mariana, seguits per tota la pastorada. Satanàs, Llucifer, els pecats capitals i un gran exèrcit de dimonis els hi faran viure males passades mentre que Sant Miquel intentarà imposar el bé per sobre de tot.

PUBLICITAT


Un centenar de membres del GTP donaran vida i forma a les sis representacions que hi ha programades: 26, 28 i 30 de desembre d’aquest 2023 i els dies 1, 3 i 6 de gener del proper 2024; cloent i obrint l’any teatral al Coliseu vallenc. Com sempre, els dies festius podreu veure’ls a les 18, i els dies laborables a les 19h. Les entrades ja estan a la venda a través de la web de CODETICKETS

PUBLICITAT