Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 15 de novembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquesta setmana finalitzen les obres de condicionament de les termes de la Vil·la Romana del Vilar, que han consistit en treballs arqueològics i de neteja, a més de l’adequació amb espais amb grava.

L’any 2000 els arqueòlegs van descobrir les restes de la vil·la a la zona del Vilar que va funcionar des del segle I ac fins al segle II dC.

Les obres han estat impulsades per l’Ajuntament de Valls i l’Institut d’Estudis Vallencs, amb la col·laboració de la Fundació Privada de Mútua Catalana.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i Comerç de Valls,  amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, convoquen una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal 2023-2024, a fi de fomentar i promoure el teixit econòmic i comercial de la demarcació, durant les Festes de Nadal, Any Nou i Reis, creant un atractiu pel comprador.

Els aparadors participants hauran d’estar enllestits el dilluns 11 de desembre de 2023 fins al divendres dia 6 de gener de 2024, i aquests aparadors hauran de ser visibles i il·luminats, cada dia, fins a les 10 de la nit. Les inscripcions s’hauran de formalitzar a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls o al correu electrònic valls@cambravalls.com.

El termini per formalitzar les inscripcions és fins dijous 7 de desembre de 2023. La Cambra i Comerç de Valls animen els establiments comercials a participar del Concurs i a fer-ne difusió entre els clients, proveïdors i comerços. Els comerços participants rebran el distintiu “Establiments Participants” per exhibir en els aparadors durant els dies del Concurs.

Aquest dimecres, a les 10 del matí, Vallsgenera acull la “Jornada Joventut Activa: Enfortint cos i ment a través de l’activitat física i la nutrició”, organitzada per Ocell de Foc. Per participar en aquest esdeveniment les persones interessades s’han hagut d’inscriure al telèfon 695290610 o a l’adreça electrònica altcamp@ocelldefoctac.org

I en esports, alegria al sènior femení del Club Bàsquet Valls. Després de set jornades, les noies d’Albert del Rey han aconseguit la primera victòria de la temporada a Copa Catalunya. Ho van fer 47 a 45 al pavelló Joana Ballart davant el Força Lleida, equip que ha passat a ser el cuer de la taula classificatòria.

Després de guanyar el matx, les vallenques es col·loquen en penúltima posició amb 1 victòria i 6 derrotes, la mateixa estadística que el Reus Ploms Salle.

El proper compromís del CB Valls DIC està previst per diumenge, a un quart d’una del migdia, a la pista del Catalunya Telecom GEIEG, setè classificat amb 4 victòries i 3 derrotes.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT