La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls i Comerç de Valls,  amb la col·laboració de l’Ajuntament, convoquen una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal 2023-2024, amb la finalitat de fomentar i promoure el teixit econòmic i comercial de la demarcació, durant les Festes de Nadal, Any Nou i Reis, creant un atractiu pel comprador.

PUBLICITAT

Els aparadors participants hauran d’estar enllestits el dilluns 11 de desembre de 2023 fins al divendres dia 6 de gener de 2024, i aquests aparadors hauran de ser visibles i il·luminats, cada dia, fins a les 10 de la nit. Les inscripcions s’hauran de formalitzar a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls o al correu electrònic valls@cambravalls.com.

El termini per formalitzar les inscripcions és fins dijous 7 de desembre. La Cambra i Comerç de Valls animen els establiments comercials a participar del Concurs i a fer-ne difusió entre els clients, proveïdors i comerços. Els comerços participants rebran el distintiu “Establiments Participants” per exhibir en els aparadors durant els dies del Concurs.

PUBLICITAT