La Càtedra de la URV per a l’Estudi del Fet Casteller organitza la jornada Castells: Eina per a una recerca rigorosa. De les 16h a les 20h, el Museu Casteller de Catalunya serà l’escenari d’una sèrie de taules rodones amb l’objectiu de posar en comú les necessitats dels investigadors amb els serveis que ofereixen entitats i institucions amb l’objectiu de millorar la recerca castellera.

PUBLICITAT

Més enllà de les ponències i les taules rodones, els assistents tindran l’oportunitat de prendre part en un debat obert i visitar el Museu Casteller. Com a cloenda, s’oferirà un refrigeri.

La Càtedra està impulsada en el seu origen per la Universitat Rovira i Virgili, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i té com a objectiu l’impuls d’un espai per a la recerca i la formació per a futurs investigadors i experts del fet casteller, a més de promoure el coneixement del fet casteller en totes les seves dimensions i col·laborar en la salvaguarda dels castells com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat.

PUBLICITAT