Valls celebra aquest dijous la Macrodiada de Colles Universitàries de Catalunya.

PUBLICITAT

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, acompanyada pel rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Pallarès, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos i el representant de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Pau Camprovín, donaran la benvinguda al Km0 casteller, a partir de dos quarts de tres de la tarda, als presidents i caps de colla de les dotze colles universitàries que participen a la Macrodiada que se celebra a la capital de l’Alt Camp. Tot seguit, visitaran el Museu Casteller de Catalunya.

La Macrodiada de Sant Tolomet se celebrarà a l’aparcament de l’Hort del Carme i serà la trobada de colles universitàries més gran celebrada mai, amb una participació prevista de més de 1.200 castellers i castelleres.

Al Carme hi actuaran, a partir de les 17h, els Arreplegats de la Zona Universitària, els Bergants del Campus de Terrassa, els Emboirats de la Universitat de Vic, els Engrescats de la URL, els Ganàpies de la UAB, els Grillats del Campus del Baix Llobregat, els Llunàtics de la UPC de Vilanova, els Marracos de la UDL, els Passerells del TCM, els Pataquers de la URV, els Penjats del Campus de Manresa i els Trempats de la UPF.

La celebració es clourà també amb concerts a la nit, amb l’actuació de DJ Ceba i els Figaflawas en format «showcase».

PUBLICITAT