Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 17 de novembre.

PUBLICITAT

L’aparcament de l’Hort del Carme ha estat l’escenari aquest dijous de la primera edició de la Macrodiada de colles universitàries més gran celebrada mai. Hi han participat 1.200 castellers i castelleres.

Onze de les tretze colles del panorama universitari actual s’han disposat a intentar les seves millors estructures. Cal destacar el 4de8 dels Arreplegats de la Zona Universitària, el 2de7 amb folre dels Pataquers de la Universitat Rovira i Virgili, el 7de7 dels Ganàpies de la Universitat Autònoma de Barcelona, el 3de7 dels Marracos de la Universitat de Lleida i el 4de7 dels Bergants del Campus de Terrassa.

Tot seguit, la festa s’ha completat amb una actuació dels castellers antics universitaris i un concert amb DJ Ceba i Figa Flawas.

El mateix dia, el Museu Casteller de Catalunya, també amb seu a la capital de l’Alt Camp, s’ha celebrat la jornada Castells: Eina per a una recerca rigorosa emmarcada en el tretzè aniversari commemoratiu de la proclamació dels Castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

S’acosten les festes de Nadal i Valls es prepara per donar-li la benvinguda amb un primer cap de setmana intens amb l’encesa de l’enllumenat i el village noël com a gran novetat.

El Pati es convertirà en un village nadalenc que acollirà tallers infantils, música en directe i un trenet.

Pel que fa divendres 24 de novembre, hi haurà l’espectacle de l’encesa amb la participació dels Nans de la Ciutat, El Fumera i l’espectacle “La màgia de Giocattolo”

El Nadal a Valls, que presentarà en els propers dies la programació, destaca per les seves tradicions, amb esdeveniments com el Mercat de Nadal, els concerts corals de nadales, el pessebre monumental, l’exposició del Grup de Nadal d’artistes vallencs, els Pastorets al Principal, la Sibil·la, l’Home dels Nassos, el Fumera, la Fàbrica de les Il·lusions, el Parc de Nadal o la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

En esports, la jornada 10 de la Lliga Elit de futbol porta a la Unió Esportiva Valls a enfrontar-se aquest diumenge, a partir de les 16.30 hores, a l’Horta, rival de la part baixa de la classificació. Els de Manel Cazorla volen esborrar la derrota de la setmana passada a Figueres i mantenir-se invictes a casa. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls

I a la Lliga EBA de bàsquet, el Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó també vol seguir comptant els partits al Joana Ballart per victòries. Els blancs-i-vermells, que van perdre la setmana passada a la pista del Gironès Bisbal Bàsquet, reben la visita del Cuarte de Huerva, quart classificat amb el mateix nombre de victòries i derrotes. El matx entre vallencs i aragonesos es disputa aquest dissabte a les 18 hores.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i que passin un molt bon cap de setmana. Fins dilluns!

PUBLICITAT