S’acosten les festes de Nadal i Valls es prepara per donar-li la benvinguda amb un primer cap de setmana intens del 24 al 26 de novembre amb l’encesa de l’enllumenat i el village noël com a gran novetat.

PUBLICITAT

De cara a divendres 24 de novembre, hi ha l’espectacle de l’encesa amb la participació dels Nans de la Ciutat, El Fumera i l’espectacle “La màgia de Giocattolo”. A més, El Pati es convertirà en un village nadalenc que acollirà tallers infantils, música en directe i un trenet.

El Nadal a Valls, que presentarà en els propers dies la programació, destaca per les seves tradicions, amb esdeveniments com el Mercat de Nadal, els concerts corals de nadales, el pessebre monumental, l’exposició del Grup de Nadal d’artistes vallencs, els Pastorets al Principal, la Sibil·la, l’Home dels Nassos, el Fumera, la Fàbrica de les Il·lusions, el Parc de Nadal o la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

PUBLICITAT