Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 20 de novembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest dilluns torna la campanya de recollida selectiva de fracció “Més orgànica”. Es tracta d’una iniciativa liderada per la regidoria de Sostenibilitat, Medi Ambient i Medi Natural que pretén informar a la ciutadania sobre la correcta separació de la matèria orgànica i distribuir cubells reixats per separar la fracció orgànica i també paquets de bosses compostables.

En l’àmbit cultural, Valls ha celebrat del 17 al 19 de novembre el 19è Festival de Titelles Guant. Al llarg del cap de setmana,   hi hagut una variada proposta artística, amb set companyies i quatre jornades intenses amb exposicions, tallers i onze representacions d’espectacles adreçats a públic familiar, infantil, jove i també adult. En aquesta edició s’ha estrenat en català  «La caseta de xocolata» de Teatro Los Claveles de Múrcia i també hi ha participat, per una banda, de grups joves compostos només per dones com és el cas de Les Pinyes i La dona calba, així com companyies veteranes com la de Toni Rumbau, amb més de 50 anys de trajectòria. 

El Festival Guant d’enguany també ha comptat amb representacions a Alcover, Tarragona, El Morell i Miami Platja.

Ara toca parlar d’educació. Aquest dissabte, de 17.30 a 19.30 hores, els Arcs de Ca Magrané seran l’escenari de l’activitat “Contes desexplicats. Es tracta d’una activitat organitzada en el marc del Pla Educatiu d’Entorn. L’activitat està recomanada a infants de 3 a 12 anys.

Temps per als esports. Enlloc com a casa a la Lliga Elit. La Unió Esportiva Valls va perdre la setmana passada a Figueres, però jugar al Vilar fins a dia d’avui, és una autèntica assegurança pels de l’Alt Camp. I un malson pels rivals.

Els blancs-i-vermells han guanyat tots els partits com a local, cinc de cinc i un total de 15 punts. Aquest diumenge la víctima ha estat la Unió Esportiva Atlètica Horta. Els gols de Joel Coch i Sergi Gómez al tram final del matx han permès que els tres punts es quedessin al Vilar. Després d’aquest 2 a 0, l’equip es consolida tercer i se situa molt a prop de la primera plaça que ocupa el Sabadell.

El proper compromís de la UE Valls serà aquest dissabte, a les 12 hores, al camp del Palamós, equip de la part baixa  de la classificació i aquest cap de setmana va caure derrotat per 3 a 1 al camp del Sants.

A la Lliga EBA de bàsquet, també molt bones notícies pel CB Valls Òptiques Teixidó. Els de Víctor Neila es mantenen invictes a casa després de superar 100 a 77, dissabte a la tarda, al Cuarte de Huerva.

Després d’aquesta jornada, els blancs-i-vermells es mantenen tercers del grup C-A amb 6 victòries i 2 derrotes. El proper compromís torna a ser al Joana Ballart dissabte, a les 18 hores, davant el Martorell, antepenúltim classificat.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT