Enlloc com a casa a la Lliga Elit. La Unió Esportiva Valls va perdre la setmana passada a Figueres, però jugar al Vilar fins a dia d’avui, és una autèntica assegurança pels de l’Alt Camp. I un malson pels rivals.

PUBLICITAT

Els blancs-i-vermells han guanyat tots els partits com a local, cinc de cinc i un total de 15 punts. Aquest diumenge la víctima ha estat la Unió Esportiva Atlètica Horta. Els gols de Joel Coch i Sergi Gómez al tram final del matx han permès que els tres punts es quedessin al Vilar. Després d’aquest 2 a 0, l’equip es consolida tercer i se situa molt a prop de la primera plaça que ocupa el Sabadell.

Al final del partit, el tècnic, Manel Cazorla, va parlar de la bona dinàmica com a local durant aquest primer terç de la competició.

El proper compromís de la UE Valls serà aquest dissabte, a les 12 hores, al camp del Palamós, equip de la part baixa  de la classificació i aquest cap de setmana va caure derrotat per 3 a 1 al camp del Sants.

PUBLICITAT