Sota la denominació de Diumenges d’orgue, els propers diumenges dies 26 de novembre i 3 de desembre, a les 12 del migdia, es faran concerts d’orgue a l’església de Sant Joan de Valls. Seran interpretats per Montserrat Compte i Immaculada Gatell.

PUBLICITAT

Les dues intèrprets han après a tocar l’orgue arran de la construcció d’aquest instrument a l’església de Sant Joan. Amb coneixements previs de piano, totes dues han pogut fer l’aprenentatge d’orgue gràcies a tenir aquest instrument a la nostra ciutat, i al costat de l’organista vallenc Josep Mateu. Un dels objectius que justificaven la construcció de l’orgue era precisament per donar l’oportunitat als interessats de fer-ne l’aprenentatge.

En els dos concerts s’interpretaran obres de Johann Sebastian Bach, Louis Nicolas Clèarambault , Dietrich Buxtehude,  César Francki  i Louis J.-A. Lefébure-Wely.

Aquesta activitat està organitzada conjuntament per l’Associació de l’orgue de Valls i la Comissió Ciutadana per la restauració del campanar de Valls. L’entrada és gratuïta i qui vulgui podrà fer un donatiu per les obres del campanar.

PUBLICITAT