Valls viurà l’inici del Nadal amb l’encesa de l’ornamentació aquest divendres 24 de novembre.  Una diversitat de propostes per a tots els gustos que tindran el punt culminant el 5 de gener amb la cavalcada de Reis.

PUBLICITAT

La principal novetat d’aquest primer cap de setmana intens és un village nadalenc, a la plaça del Pati amb tallers infantils, música i un trenet que farà perllongar l’ambient de tret de sortida fins diumenge al vespre. Ho explica la regidora de Cultura, Laia Castells.

El cicle de Nadal, Cap d’Any i Reis també hi figuren els elements tradicionals com el Pessebre Monumental, el Mercat de Nadal, els Pastorets, el Tió, el Fumera, l’Home dels Nassos, la Fàbrica de les Il·lusions i l’arribada dels Reis, entre d’altres.

Totes les activitats compten amb la participació de nombroses entitats, col·lectius i agents culturals de Valls. A banda de la de  Cultura, les regidories de Joventut i Acció Civica, Comerç i Igualtat i Feminismes han treballat transversalment en la confecció de la programació.

PUBLICITAT