L’Ajuntament de Valls promou la celebració del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, amb diverses activitats que es desenvoluparan entre dijous i divendres.

PUBLICITAT

La lectura del manifest es farà divendres, a dos quarts de dotze del matí, a la plaça del Blat, a càrrec de l’alumnat dels centres de secundària de la ciutat, els quals enganxaran missatges per fer front a la violència masclista.

D’altra banda, aquest dijous, a dos quarts de sis de la tarda, a la Biblioteca Carles Cardó, s’oferirà el conta contes, adreçat a nens i nenes de 4 a 5 anys, “La dona esquelet i el tambor màgic”. L’explicació anirà a càrrec de Sílvia Palazón.

La regidora d’Igualtat i Feminismes, Dèbora Fernàndez, assegura que treballen de forma transversal per portar a terme polítiques més fortes.

Des del consistori impulsen la commemoració del 25N conjuntament amb entitats de la ciutat i amb el suport del Consell de Dones de Valls per sumar-se a la reivindicació internacional per una societat lliure de violències masclistes.

PUBLICITAT