La Societat Agrícola de Valls ho té tot a punt perquè mig miler de persones gaudeixin aquest diumenge d’una nova edició de la Festa de l’Oli Nou DOP Siurana.

PUBLICITAT

La Festa de l’Oli Nou començarà a les 10 del matí. Es tracta d’un esdeveniment  que atrau  socis, vallencs i molts altres visitants a la capital de l’Alt Camp. Els assistents podran visitar el trull per veure com surt l’oli nou de la collita d’enguany abans de tastar-lo. A més, l’esplanada de la Cooperativa serà l’escenari de l’esmorzar de l’olivaire, el concert del grup Som Dos/tres i dels inflables del més petits.

Tot i les ganes de tirar endavant les presentacions de l’oli nou, com per exemple a Valls, el president de la DOP Siurana, Antoni Galceran, afirma que la collita d’olives ha tornat a ser baixa per la situació de sequera.

L’oli de la Societat Agrícola de Valls també es podrà adquirir en les tradicionals garrafes de 5 i 2 litres i amb altres formats com l’ampolla de vidre de tres quarts, de mig i d’un quart.

PUBLICITAT