Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 24 de novembre

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que L’Ajuntament de Valls promou la celebració del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, amb diverses activitats que es desenvoluparan aquest divendres.

La lectura del manifest tindrà lloc, a dos quarts de dotze del matí, a la plaça del Blat, a càrrec de l’alumnat dels centres de secundària de la ciutat, els quals enganxaran missatges per fer front a la violència masclista.

D’altra banda, ahir dijous a la tarda, a la Biblioteca Carles Cardó, es va oferir el  conta contes, adreçat a nens i nenes de 4 a 5 anys, “La dona esquelet i el tambor màgic”. L’explicació anirà a càrrec de Sílvia Palazón.

Des del consistori impulsen la commemoració del 25N conjuntament amb entitats de la ciutat i amb el suport del Consell de Dones de Valls per sumar-se a la reivindicació internacional per una societat lliure de violències masclistes.

La Societat Agrícola de Valls ho té tot a punt perquè mig miler de persones gaudeixin aquest diumenge d’una nova edició de la Festa de l’Oli Nou DOP Siurana.

La Festa de l’Oli Nou començarà a les 10 del matí. Es tracta d’un esdeveniment  que atrau  socis, vallencs i molts altres visitants a la capital de l’Alt Camp. Els assistents podran visitar el trull per veure com surt l’oli nou de la collita d’enguany abans de tastar-lo. A més, l’esplanada de la Cooperativa serà l’escenari de l’esmorzar de l’olivaire, el concert del grup Som Dos/tres i dels inflables del més petits.

Tot i les ganes de tirar endavant les presentacions de l’oli nou, com per exemple a Valls, el president de la DOP Siurana, Antoni Galceran, afirma que la collita d’olives ha tornat a ser baixa per la situació de sequera.

L’oli de la Societat Agrícola de Valls també es podrà adquirir en les tradicionals garrafes de 5 i 2 litres i amb altres formats com l’ampolla de vidre de tres quarts, de mig i d’un quart.

Us recordem que aquest divendres, a partir de dos quarts de sis de la tarda, hi ha l’acte d’encesa de l’enllumenat de Nadal amb una cercavila amb el Fumera i els Nans de Valls;  l’espectacle “La Màgia de Giocattolo i un concert de Nadales amb Yamilé Wilson

La principal novetat d’aquest primer cap de setmana intens és un village nadalenc, a la plaça del Pati, amb tallers infantils, música i un trenet que farà perllongar l’ambient de tret de sortida fins diumenge al vespre.

I en esports, a la Lliga EBA de bàsquet el Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó rep dissabte, a partir de les sis de la tarda, al pavelló Joana Ballart, la visita del Martorell, antepenúltim classificat amb 1 victòria i 7 derrotes.

Els de Víctor Neila volen aprofitar la bona ratxa a casa on no han perdut cap partit i mantenir-se a la part d’alta de la classificació.

Fins al moment, el liderat de la EBA és pel Sol Gironès Bisbal Bàsquet amb 8 victòries. La segona posició és pel Mollet amb 7 victòries i 1 derrota i els vallencs són tercers amb 6 victòries i 2 derrotes.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT