L’Escola de Música Robert Gerhard té a punt una vintena de concerts per cloure el treball del primer trimestre. Totes les audicions previstes tindran lloc a l’aula noble de l’escola i al Convent del Carme.

PUBLICITAT

Des del 22 de novembre al 20 de desembre s’han programat una dotzena d’audicions d’aula, l’espai destinat als instrumentistes que, de forma individual o conjunta, interpretaran algunes de les obres que han preparat aquest inici de curs.

Paral·lelament, també s’han previst cinc grans concerts, on hi prendran part la majoria de les agrupacions instrumentals i corals de l’escola, de diferents edats i nivells. Ja al desembre, el cicle de concerts aterraran al Teatre Principal, Figuerola del Camp i Els Garidells.

La voluntat de l’escola es poder ser present a diferents espais de la comarca, tant pel convenciment de capitalitat que exerceix el centre, com per deferència als diferents alumnes dels pobles que hi cursen els estudis com per la descentralització dels concerts.

PUBLICITAT