Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 27 de novembre

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que Valls ha començat aquest dissabte la temporada de calçotades amb l’arrencada simbòlica del primer calçot. El grup de música Figa Flawas ha estat nomenat amb el títol d’Amics de l’Autèntica Calçotada i els dos components s’han encarregat  d’arrencar el primer calçot en un dels camps dels agricultors de la Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls, entitat que vetlla per la qualitat d’aquest típic i singular producte vallenc.

Les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, en col·laboració amb la IGP Calçot de Valls, la Cooperativa Agrícola i l’Associació de Restauradors, nomena cada any l’Amic de l’Autèntica Calçotada, una menció honorífica i vitalícia que es va crear l’any 2014 per premiar la trajectòria d’institucions, entitats o persones que es distingeixen pel seu compromís amb el país, per la defensa dels productes de la terra, l’amor per la gastronomia i la recerca de l’excel·lència en aquest camp. Alhora, l’Amic de l’Autèntica Calçotada es compromet a defensar l’origen vallenc i la qualitat de l’autèntica Calçotada de Valls.

Ja hem entrat en període de festes de Nadal. El Pati va acollir divendres al vespre l’encesa de l’enllumenat, amb l’espectacle “La màgia Giacattolo” i el concert de nadales a càrrec de Yamilé Wilson.

D’altra banda, el mateix Pati ha estat l’escenari durant tot el cap de setmana del “Village de Noël”, amb tallers, activitats i música en directe.

En l’aspecte social, us recordem aquest dilluns arrenca la 12a edició de la Setmana de les Capacitats amb un gran ventall d’actes que tindran lloc fins al 3 de desembre.

I en esports, parlem de la Lliga Elit de futbol amb una Unió Esportiva Valls va rescatar un punt de molt valor del camp del Palamós aquest dissabte gràcies a un gol d’Óscar Torre als darrers minuts després d’un tram final de partit surrealista i al qual els vallencs van arribar amb nou jugadors per dues expulsions. Sergi Folch va avançar als de Cazorla a la primera meitat, però una tangana entre ambdós conjunts al minut 70 va acabar amb l’expulsió de Ricky Nogueira i Sergi Palau, així com de l’entrenador i el delegat locals. En aquest context, els locals van remuntar amb dos gols quasi consecutius a la recta final. I quan tot semblava decidit els blancs-i-vermells van aconseguir salvar un punt. L’equip es manté tercer classificat.

El mateix dissabte a la Lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Òptiques Teixidó va perdre la imbatibilitat a casa després de caure amb el Martorell 65 a 75.

Després d’aquesta desfeta, els de Víctor Neila segueixen en tercera posició amb 6 victòries i 3 derrotes. El proper compromís està previst dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, a la pista de l’Utebo, cuer de la categoria amb 1 victòria i 8 derrotes.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT