A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls va rescatar un punt d’or  del camp del Palamós aquest dissabte gràcies a un gol d’Óscar Torre al darrer minut després d’un tram final de partit surrealista i al qual els vallencs van arribar amb nou jugadors per dues expulsions.

PUBLICITAT

Sergi Folch va avançar als blancs-i-vermells a la primera meitat, però una tangana entre ambdós conjunts al minut 70 va acabar amb l’expulsió de Ricky Nogueira i Sergi Palau, així com de l’entrenador i el delegat locals. En aquest context, els locals van remuntar amb dos gols quasi consecutius a la recta final. I quan tot semblava decidit els blancs-i-vermells van aconseguir salvar un punt. Deixant de banda la polèmica arbitral, el tècnic, Manel Cazorla, va posar molt en valor l’esforç de l’equip.

La UE Valls es manté al final de la jornada en tercera posició. El proper partit està previst dissabte, a les 16 hores, davant el Sabadell, el líder de la competició.

PUBLICITAT