El passat dissabte 25 de novembre, el Grup del Teatre Principal va organitzar un curs de dicció i projecció de veu a càrrec Gemma Amorós, actriu i docent llicenciada per l’Institut del Teatre de Barcelona.

PUBLICITAT

La formació, que va tenir una durada d’unes sis hores, va estar enfocada als membres del grup, sobretot per aquells que participen dels Pastorets Principals de Valls. Al llarg del dia, els intèrprets van poder treballar diferents aspectes relacionats amb la veu com la projecció, la respiració, la consciència corporal i l’anclatge.

Aquest curs, forma part del projecte de la junta de l’entitat de voler donar un salt qualitatiu als diferents muntatges que realitza al llarg de l’any, potenciant així la formació dels seus membres com el gaudi del públic fidel als seus espectacles.

El GTP fa setmanes que es troba immers en els assajos dels Pastorets d’enguany, que es podran veure els dies 26, 28 i 30 de desembre i el 1, 3 i 6 de gener. Les entrades fa dies que estan a la venda a través de la pàgina Codetickets o a les taquilles del Teatre Principal.      

PUBLICITAT