El ple de l’Ajuntament de Valls d’aquest dilluns va rebutjar una moció del PSC per executar i elaborar un pla de xoc de millora per als espais públics.de la ciutat

PUBLICITAT

Des de l’equip de govern, Junts per Valls amb l’alcaldessa, Dolors Farré, va defensar la feina i les inversions fetes en Via Pública durant els últims anys. Per part d’ERC, el regidor de Mobilitat, Pau Tondo, argumentava l’abstenció del seu grup entenent la proposta com a estratègica i posant uns terminis al govern sense responsabilitats. Pel que fa la CUP hi va votar a favor i Vox es va abstenir.

La sessió plenària va servir també per aprovar, entre d’altres punts, la signatura d’un conveni amb Educació per acabar les obres de l’Eladi Homs i el Baltasar Segú i les modificacions puntuals del POUM en l’àmbit de Provença i Filadors de Valls.

PUBLICITAT