Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 29 de novembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu  explicant-vos que en el marc de la Setmana de les Capacitats, aquest dimecres té lloc a la nostra ciutat la jornada “Adapta’t a l’Esport”, una activitat dirigida a l’alumnat d’ESO dels instituts i escoles de l’Alt Camp. Els nens i les nenes participants amb diversitat funcional podran viure en primera persona com és practicar un esport.

Recordem que la 12a edició de la Setmana de les Capacitats compta amb un gran ventall d’actes que es perllongaran fins al 3 de desembre.

Passem a parlar-los d’una novetat prevista pel proper mes de març de 2024. I és que la nostra ciutat acollirà el Valls Juga, el Festival del Joc del Camp de Tarragona.

Es tracta d’una fira que es realitzarà a Valls la setmana de l’11 de març. La jornada principal tindrà lloc el dissabte 16 de març a la Sala Kursaal.

Les entitats ja porten mesos treballant en aquest esdeveniment, per tal que sigui un èxit de participació. Ramon Balcells, portaveu del Festival i integrant de «Rol en Família» explica que: «tot i que la idea sorgeix abans de la pandèmia, des de llavors hi ha hagut un auge, especialment dels jocs de taula i ja s’estan duent a terme diferents festivals del joc arreu de Catalunya amb gran èxit de participació i assistència.

Entre les entitats organitzadores hi trobem: Món Aualé, As. En la Manga, el Moviment Educatiu de l’Alt Camp (MEAC), Rol en família, la Llibreria Tram, el Centre Cívic de Valls i VallsJove.

En l’àmbit cultural, el Museu de Valls inaugura aquest dijous 30 de novembre, a partir de dos quarts de vuit del vespre, la mostra Excèntriques, que posa l’accent en cinc artistes vallenques: Lluïsa Clols, Montse Gomis, Carme Vidal, Pepa Plana i Gemma Clofent.

També us recordem que aquest dissabte 2 de desembre, a partir de les dotze del migdia, hi ha previst l’acte de posar el  nom de Pere Català i Roca a la plaça del Museu Casteller de Catalunya. Les dues colles dels Xiquets de Valls, Vella i Joves, hi participaran amb l’enlairament d’un pilar de 5.

Tornem a l’actualitat esportiva. A la Copa Catalunya femenina de bàsquet, el Club Bàsquet Valls DIC va sumar aquest dissabte una important victòria, a casa, davant el Reus Ploms per 62 a 39.

Després d’aquest resultat, les jugadores d’Albert del Rey escalen fins a l’antepenúltima posició de la taula classificatòria amb 2 victòries i 7 derrotes.

El proper compromís està previst per diumenge, a les vuit del vespre, davant el Barça, equip que ocupa el desè lloc amb 4 victòries i 5 derrotes.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT