El proper dissabte 16 de desembre el servei municipal de Joventut, VallsJove, organitza una nova edició del Mercat d’Art Jove, on els i les joves artistes locals i del territori exposaran les seves creacions i produccions.

PUBLICITAT

El Mercat d’Art Jove s’ubicarà a la plaça de Pere Català i Roca , just davant del Museu Casteller de Catalunya, coincidint amb el de Nadal. El seu horari serà de 10 del matí a 9 del vespre.

La vint-i-tresena edició oferirà un espai que permetrà exhibir els treballs dels i les joves artistes creadores del territori. Hi haurà un total de 23 artistes relacionats amb l’àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses. La regidora de Joventut i Acció Cívica, Natàlia Moncunill, ha destacat quina és la pretensió que es busca amb l’organització d’aquest mercat.

Al llarg de la jornada, hi haurà un punt d’ambientació musical a amb Red Star i un servei de canguratge per a infants de 5 a 12 anys a l’espai psicopedagògic del Museu Casteller per facilitar la conciliació entre pares i mares. A la tarda, el Cau de Valls col·locarà un punt de venda de coca i xocolata.

PUBLICITAT