Valls és la ciutat escollida el proper mes de març per acollir el Valls Juga, el Festival del Joc del Camp de Tarragona.

PUBLICITAT

Es tracta d’una fira que es realitzarà a la capital de l’Alt Camp la setmana de l’11 de març. La jornada principal tindrà lloc el dissabte 16 de març a la Sala Kursaal. Les entitats ja porten mesos treballant en aquest esdeveniment, per tal que sigui un èxit de participació. 

La idea sorgeix abans de la pandèmia. Des de llavors hi ha hagut un auge, especialment dels jocs de taula i ja s’estan duent a terme diferents festivals del joc arreu de Catalunya amb gran èxit d’afluència.

Un dels membres de l’organització, Ramon Balcells, explica quin tipus de jocs de taula i tradicionals tindran cabuda en aquest festival.

Entre les entitats organitzadores d’aquesta nova fira s’hi troben Món Aualé, As. En la Manga, el Moviment Educatiu de l’Alt Camp (MEAC), Rol en família, la Llibreria Tram, el Centre Cívic de Valls i VallsJove.

PUBLICITAT