Nova temporada de Tips digitals, un programa amb converses sobre tecnologia, novetats, notícies i consells sobre aplicacions que podem utilitzar en el nostre dia a dia, per acostar-nos la tecnologia. Una conversa amena i reflexiva per entendre la tecnologia i conèixer com la podem utiltizar i aplicar en el nostre dia a dia.

PUBLICITAT

Avui volem aprofundir sobre la realitat virtual amb una taula rodona celebrada el passat 20 novembre que gira al voltant de millorar la vida amb VR 360º en diversos àmbits com la difusió del patrimoni cultural i turístic, l’educació i el benestar.

En aquesta aquesta jornada hi va particpar l’Smartcentre de Santa Bàrbara, que va explicar com van treballar amb aquesta tecnologia al seu municipi.

També Merops360, una empresa que es dedica a la producció audiovisual en 360º. Va explicar les diverses utilitats que han desenvolupat.

Hi va participar també la URV, que va explicar les seves experiències en l’àmbit de l’educació i va presentar la seva oferta formativa per a docents en aquesta tecnologia.

Des de Vallsgenera es van tractar dels projectes que s’han impulsa en aquest àmbit.

Després del debat, els assitents van tenir l’oportunitat de provar les ulleres de VR360º.

PUBLICITAT